top of page

INNHOLDSFORTEGNELSE
 

For enklere navigering, trykk på kapitlene nedenfor. Dette vil ta deg direkte til kapitlets side

FAQ

WHITELIST

Hvordan få whitelist?

For å få whitelist på UNO, må man ha gjennomført whitelist prosessen. Denne består av søknad og intervju. Man må få godkjent søknad før man kan gjennomføre intervjuet. Søknad sendes HER. For å gjennomføre intervju, 

 

Når og hvor får jeg svar på søknaden?​

Etter sendt søknad vil denne bli gått igjennom av UNO-team. forventet behandlingstid er 24-48t. Når søknaden er sendt inn vil du få et svar fra oss gjennom Discord direktemeldinger. For å motta svar må du dermed være medlem av vår Discord server. Er du ikke medlem? Trykk HER

Når gjennomføres intervju?

Primetime for verifisering er hverdager mellom 17.00-21.00. I helgene vil det være sporadisk. Det er alltid mulighet for intervju utenfor disse tidene, men ventetiden vil være noe lengre. 

Hvordan kan jeg komme i kontakt med staff uten whitelist?

Alle henveldelser til staff skal skrives på mail til admin@unorp.no

Er det mulighet for muntlig søknad?

Det er fullt mulig å få innvilget muntlig søknad. Dette må sendes en forespørsel om over mail til admin@unorp.no

Bugfix

Connect knappen funker ikke

Åpne F8 consolen og skriv inn connect 141.95.72.105

Prop sitter fast til karakteren​

F1, personlig, fikses propstuck

Bilen min flyr
F1, personlig, fikses propstuck

Folk har rar stemme

Dette oppstår etter noen har satt deg/hørt noen andre på høyttaler via mobilen. Dette løses ved å ringe personen du hører rart. 

Beltet vil ikke funke mer

Skriv bind keyboard B "toggleseatbelt" i F8 consolen

Jeg får ikke til å svinge med bilen

Trykk x

Jeg får ikke til å gå ut av bilen.

Prøv å trykk x for så å gå ut av bilen. Funker ikke dette, kan du enten få noen til å parkere bilen du sitter i, eller åpne bildøra der du sitter, også få noen til å dra deg ut av setet. 

Jeg sitter fast i /prewiev

Bytt til /seat 2 også videre til /seat 1 igjen. Da vil du enten kunne gå ut, ellers blir kasta ut av bilen

GJENG

Hvordan blir man en gjeng på UNO?

Det første dere må tenke gjennom er om dere er en aktiv gruppe fra før. Staff må ha sett over tid at dere har prøvd å bygge dere opp eller gjort dere kjent for resten av serveren. Aktive spillere er viktig for å få en gjeng til  å gå rundt. Har dere dette? Søknad sendes HER

Hvor mange må man være for å søke gjeng? 

Vi ønsker alle registrerte gjenger har et minimum spillere på 5 stykker.

Hva får vi som gjeng?

Man får tilgang til et ønsket MLO som man selv bestemmer.  Man vil også få tilgang til en tilpasset gjengmeny. Gjengklær blir låst til deres gjeng, slik at ingen andre enn dere kan bruke det. Alt av klær og MLO må godkjennes av utvikler-teamet på UNO. Dette er for å ha en best mulig optimalisert server. 

Må vi betale for MLO selv?

Ja, det må alle gjøre. Dette blir ansett som en donasjon til UNO rollespill. Dere må også kjøpe eiendommen i spillet først, før dere kan få inn MLO'et. NB: Dere kan velge MLO selv, men det må godkjennes av utviklerteamet.

Hvordan fungerer gjeng klær?

Gjengklær er noe som definerer dere som en gruppe, det kan være farge, emblem eller skrift. Dere er selv nødt til å anskaffe dere godt designet gjengklær fra en utvikler. Våre utviklere kan være med å bistå, men det kan ta lengere tid grunnet annet arbeid. Fiverr har mange gode designere også. Er det gjengklær som er fra originalt GTA V vil dere få disse tildelt uten kostnad. 

Kan vi få egen gjengbil eller motorsykkel?

Nei, det lar seg ikke gjøre. Vi ønsker at alle skal ha tilgang til det samme. (med unntak). Det lar seg å få egen logo/emblem på livery som er låst til deres gjeng. Man kan legge inn motorsykler eller biler som er mer gjengspesifikk. Kjøretøy på over 100 000 poly's er dessverre ikke mulig. 

BAN APPEAL

Hvem kan søke ban appeal?
For å søke om ban appeal, må man ha fått en permanent utestengelse hos UNO. Det er kun mulighet til å søke dersom man har under 100 poeng. 

Når kan jeg søke?
For å søke om ban appeal, må man ha vært bannet i 30 dager eller mer. Søknader som kommer inn før det har gått 30 dager vil bli automatisk avslått, og man vil heller ikke motta noe svar. 
 

Hvor lang tid tar det å få svar?
Man vil få svar på søknaden innen 5 dager. Har man ikke fått dette kan man enten opprette en ticket eller sende en mail til admin@unorp.no for å etterspørre svar. Svaret på søknaden vil man få på vår discord via tickets eller via mail. Det er derfor viktig at du er i discorden vår etter du har sendt inn søknaden.
 

Hvordan vet jeg hvor mange poeng jeg har? 

Du skal få beskjed etter hver support sak hvor mange poeng du får. Det er også mulig å opprette en ticket for å spørre om dette. 

Jeg er ikke fornøyd med avgjørelsen
Alle avgjørelser er endelige, og ikke opp til diskusjon. Får man en avslått søknad, vil man få mulighet til å søke om ny ban appeal etter 30 nye dager. 

bottom of page