top of page

OM UNO

HVORFOR NAVNET UNO?

I kortspillet UNO handler det å spille taktisk, du vet aldri hva du får når du trekker et nytt kort. Det handler om å spille riktig for å oppnå det man vil. Sammenlignet med rollespill, er det på samme måte. I kortspillet, handler det om å vinne, legge ut alle kortene. I rollespill, handler det om å bli en vinner. Men det som er det unike med rollespill, er hva DU definerer som en vinner. Om det er mange venner, toppen av karrieren, masse penger og fete biler, det er du selv som avgjør. Men for å oppnå dette, sammenlignet med kortspillet, må du håpe du får de beste kortene. Eller spille så taktisk at selv om du har fått utdelt dårlige kort, så kan du likevel vinne.

På spansk og italiensk, betyr Uno "én" eller "et". For i rollespill, er det dette som betyr noe. Den ene. Deg. Det livet du velger for din karakter. Blir du en spiller på UNO, blir du vår "én". En av våre. Vår UNO!

027a0e84c4af17518e786554d2e4cde7.png
218_20230526233756_1.png

HVA SKILLER UNO FRA ANDRE SERVERE?

UNO er laget av spillere, for spillere. Vi som sitter i staff har spillt på mange forskjellige servere og sett etter "hva mangler?". De fleste norske servere i dag, har sine egne konsepter. Mange av de har gode ideer og gode muligheter, men vi har følt at det er alltid noe som har manglet. På UNO er det hentet inspirasjon fra andre servere, samtidig som vi har utviklet våre ønsker og syn inn på muligheter, som ikke tidligere er sett i Norsk rollespill.

 

Lett forklart, har vi hentet ideer fra andre servere, plusset på våre egne, som vi har formet til brikker til vårt eget lille puslespill. 

muligheter.jpg
jobber.jpg
bottom of page