top of page

STAFF

Vi ser hele tiden etter nye folk som kan være med å bidra til at UNO blir DET stedet man spiller på når man spiller Rollespill. For at vi skal få dette til trenger vi flinke og engasjerte staffmedlemmer som bruker fritiden sin til å bidra til et bedre gamingcommunity. Vi ser etter ærlige og lojale medlemmer som kan holde seg nøytrale i alle situasjoner, og som kun tenker hva som er best for serveren. Er du en av de, må du gjerne se over hva vi har ledig og gjerne sende inn en søknad nederst på denne siden.

UTVIKLER

VISUELL UTVIKLER

Vi er veldig opptatt med at ting skal se bra ut!

Derfor søker vi etter en som har erfaring innenfor Codewalker og Visuell redigering. Dvs, innebære kunnskapen med å jobbe med filer som ymap, fjerne og legge til objekter for å rett og slett få ting til å se UNO-ikt ut!

Må selv sitte på kunnskapen i å utføre dette arbeidet.

Burde også kunne tenke selvstendig, finne nye prosjekter og fremme dette for resten av teamet når man har et ferdig produkt.

Nå i starten vil det være mye arbeid for de som sitter i denne stillingen da vi er midt inne i utviklingen. Må være i stand til å følge instruksjoner samtidig komme med egne ideer til hvordan ting skal se ut.

UTVIKLER

SCRIPT & FUNKSJONER

Dette er en åpen etterlysning da gode utviklere er mangelvare i Norge! Ikke at vi sårt trenger det, men vi liker når muligheter byr seg!

Notat: Dette er ikke et læreprogram der vi skal sitte å lære deg "hvordan kode 1-0-1".

 

Du må selv kunne forstå og ha erfaring med kodespråkene som blir brukt i de fleste scriptsene innenfor fivem/gta. 

Oppgavene handler om utvkling av nye scripts, tilpassing av gamle scripts og omskriving av scripts/funksjoner for å kunne videreutvikle UNO.

Samt avlaste andre utviklere for sine oppgaver.

UTVIKLER

MODELERING & METAHÅNDTERING

Vi ser etter en sterk ildsjel som kan ta hånd om bilene våre. Dette arbeidet vil avlaste våre utviklere, samt fremskynde prosessen.

Hovedoppgaven vil bli å sette opp blålys på en del biler, da med selve montering i det programmet du selv mener er det beste å bruke, for så sørge for at de funker som de skal in-game. Samt jobbe tett med en annen utvikler med å justere handling på diverse andre kjøretøy for å forbedre spillopplevelsen. 

MODERATOR

SAKSBEHANDLER

Er du en erfaren spiller som ønsker å gi tilbake til serven? Har du gode kommunikasjonsevner og er du god til å håndtere konflikter? Da kan du være den vi leter etter som moderator hos UNO!

​Oppgavene til en moderator er veldig viktig for å få en god kvalitet på rollespillet som leveres på serveren

Oppgaver:

- Ta hånd om tickets, supportsamtaler og rapporter

- Hjelpe og veilede spillere

- Observere pågående scenarioer

- Veilede usikre spillere

VERIFISERINGSAGENT

VERIFISERINGS-BEHANDLER

Vi ser ofte etter nye folk som kan styrke vårt agent team! Om du søker i en periode der vi ikke har behov for flere vil vi ta din søknad i betraktning når vi ser behovet.

​Oppgavene til en agent er veldig viktig for å få et mangfold av spillere på serveren

Oppgaver:

- Ta hånd om søknader, godta eller avslå.

- Verifisering av nye spillere.

- Svare på spørsmål til spillere som ikke har whitelist

- Veilede nye spillere inn på serveren for første gang

SØK STAFF HER

SØKNADSTEKST

Det er ønskelig fra vår side, at du som søker sender oss en god utfyllende søknadstekst. Denne skal inneholde følgende punkter som er listet under her. Dette for at vi skal bli bedre kjent med personen vi skal eventuelt ta inn i staff og dens kompetanse. Legg gjerne også ved eksempler på tidligere arbeid om du har. Dette er også obligatorisk for de som søker grafiske stillinger som designer og modellerer.

 

Søknaden skal inneholde:

- Hva kan du tilby oss?

- Fortell litt om tidligere arbeid (evt vis eksempler)

- Fortell litt om deg selv slik at vi kan lære deg å kjenne

Denne søknadsteksten må lages i google docs, sørge for at mottager kan lese den og sende linken i feltet under.

 

Vi tar ikke ansvar for å søke opp i linken om noe er feil samt vi ikke får den informasjonen som er skrevet der.

Dette er søkers ansvar å sørge for er riktig.

Takk for at du søkte! Er du den rette kandidaten, vil du bli kontaktet av en representant fra vårt team. Vennligst ha tålmodighet da denne prosessen kan ta opp til 2 uker

bottom of page